za web dizajn i druga kreativna riješenja

Internet stranica za nula kuna

U koliko ne trebate zahtjevan web projekt internetsko oglašavanje možete napraviti potpuno besplatno na nizu web sajtova koji pružaju ovakvu uslugu (wix, weebly, webs, wordpress).

Prije odabira na kom servisu ćete smjestiti svoju domenu proučite što svaki od njih nudi kako bi, ovisno o vrsti prezentacije, odabrali sebi odgovarajući.

Za sve daljnje korake nećete trebati apsolutno nikakvo znanje iz web dizajna.

Proces započima otvaranjem računa te izborom i registracijom domene.
U narednom koraku ponuđeni su vam gotovi besplatni predlošci (izgled internetske stranice) i na vama je odabrati koji vam najviše paše.
Slijedi personalizacija izabranog predloška upisom naziva web lokacije, kratkim opisom onoga što nudite i na kraju, u koliko želite biti dostupni, unesite svoje kontakt podatke.
Unošenje tekstualnog i multimedijskog sadržaja poprilično je pojednostavljeno od opcija copy paste do drag and drop. Na nekim servisima po ovom zadnjem principu moguće je uređivati i vizualni izgled premještanjem pojedinih elemenata po stranici. Finalni izgled stranice stvar je vašeg ukusa.

Ne zaboravite, u koliko uistinu želite da vaš projekt za nula kuna uspije, stranicu redovito osvježavati novim sadržajem, prijaviti vašu web lokaciju u tražilice i reklamirati je na sve moguće načine.

Sretno!

+ENTERnet

HostgatorTotohost